Praktijk Ariese Kulturhus
Beweegt u in de goede richting!

Fysiotherapie
Een fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Met diverse klachten kun u bij de fysiotherapeut terecht. De fysiotherapeut biedt begeleiding en advies bij klachten van het bewegingsapparaat, zoals gewrichtsklachten, spierklachten of blessures. Ook voor begeleiding bij herstel na een ongeluk of operatie. Vaak zijn klachten ook houdingsgerelateerd en kan de fysiotherapeut begeleiden bij een goede houding tijdens zitten, staan en werken.
Meestal krijgt u oefeningen mee naar huis om nog sneller te herstellen en het terugkeren van de klachten te voorkomen.

Oefentherapie Cesar
Een oefentherapeut Cesar is specialist in bewegen. De oefentherapeut biedt begeleiding en advies bij het verbeteren van uw dagelijkse houding en bewegingen. Middels oefentherapie leert u hoe u uw klachten kunt verminderen en voorkomen. Er is daarbij sprake van een verandering van uw beweeggedrag en gewoonten. U krijgt oefeningen mee naar huis.

Direct toegankelijk
Fysiotherapie en oefentherapie zijn direct toegankelijk, dat wil zeggen dat er geen verwijzing van een huisarts of specialist nodig is voor behandeling. In geval van behandeling aan huis en bij bepaalde chronische aandoeningen is een verwijzing wel wenselijk. Bij twijfel kunt u dit telefonisch met één van onze therapeuten overleggen.


E-mailen
Bellen
Map
Info